Leren, ontwikkelen en begeleiden

waar je ook bent en wanneer je maar wilt

OnderwijsOnline_Mobiel

OnderwijsOnline is dé Nederlandse digitale leeromgeving voor het hoger onderwijs en mbo.

De opkomst van gepersonaliseerd en op maat aangeboden onderwijs vraagt om een flexibele leeromgeving. Vanuit de eigen visie op onderwijs en leren, richt een onderwijsinstelling OnderwijsOnline in met die modules die hieraan tegemoet komen.

 • Aanbieden onderwijscontent

  Aanbieden onderwijscontent

  Via de contentmodule kun je eenvoudig onderwijsmateriaal toevoegen, samenstellen en publiceren. Zo hebben alle studenten snel, simpel en overal toegang tot hun lesmateriaal.

 • Showcase Portfolio

  Showcase Portfolio

  Digitaal bewijs verzamelen rondom bijvoorbeeld stage of persoonlijke ontwikkeling van de student? Dit kan op een eenvoudige en mooie wijze met onze portfoliomodule. Het portfolio is tussentijds te delen, er is gericht feedback te vragen en het kan geëxporteerd worden om als bewijslast te worden ingeleverd.

 • Volgen en meten studievoortgang

  Meten & volgen via studievoortgang

  Student, docent en begeleider zien welke vakken, toetsen en opdrachten onderdeel zijn van de leerroute. Ook zien ze de hierop behaalde resultaten. Met de Peilstokmodule meet de student door het vragen van feedback, de voortgang in zijn of haar bekwaamheid.

 • Dashboard en notificaties

  Dashboard en notificaties

  Altijd actuele informatie op het dashboard: de laatste publicaties, het rooster, nieuwe waarderingen, aantal studiepunten en de laatste feedback op je portfolio. Als docent zie je ook of er nieuwe opdrachten zijn ingeleverd. Via notificaties ben je altijd direct op de plek waar je moet zijn.

 • Samenwerken en feedback

  Samenwerken en feedback

  Binnen de Projectenmodule werken studenten samen aan opdrachten en projecten, middels taken, afspraken, bestanden, discussies, feedback en de chat. Studenten werken samen aan groepsopdrachten, met of zonder intervisie van een docent.

 • Inleverloket

  Inleverloket

  Alle ingeleverde opdrachten van de studenten komen via het inleverloket bij de docenten. Nakijken, waarderen, filteren: ideaal voor de docent die een student efficiënt wil begeleiden.

Waarom OnderwijsOnline:

Voor het ondersteunen van blended, online en klassikaal samenwerkend leren. OnderwijsOnline is een modulair opgebouwde leeromgeving waarin student en docent op een makkelijke en intuïtieve manier kunnen (samen)werken. Onze  modules worden altijd ontwikkeld in samenwerking met het onderwijs en voldoen altijd aan de laatste wet- en regelgeving.

 • intuïtief en gebruiksvriendelijk
 • veel vrijheid om flexibel in te richten naar eigen onderwijsvisie
 • makkelijk en inzichtelijk samenwerken voor docent en student
 • geschikt voor middelbaar – én hoger onderwijs
 • gemakkelijk koppelen met andere applicaties (best of breed)